Pegasystems koopt assets van Infruid Labs

Dit artikel delen:
Contract ondertekenen

Het Amerikaanse Pegasystems, specialist in crm-software en oplossingen voor procesautomatisatie, heeft de assets gekocht van het Indisch-Amerikaanse Infruid Labs. Voor de klanten betekent de acquisitie dat zij hun data uit Pega-applicaties eenvoudiger kunnen visualiseren en interpreteren.

De business-intelligence- en datavisualisatiesoftware van Infruid moet het bedrijven en organisaties, die vaak over grote hoeveelheden data beschikken, helpen gegevens juist te interpreteren. Door de overname kunnen Pega-klanten vanaf nu op een eenvoudige manier hun data visueel interpreteren, zonder daarvoor een aparte bi-applicatie te moeten aanspreken. Op die manier moeten ook minder voor de hand liggende of zelfs verborgen patronen naar boven komen, zodat betere zakelijke beslissingen zijn te nemen.

‘Pega blijft toonaangevend innovatief op het gebied van ai, beslissingsprocessen en analytics en ik ben erg blij dat de geavanceerde bi- en visualisatiemogelijkheden van Infruid integraal onderdeel gaan uitmaken van de digitale transformatieoplossingen van Pega’, zegt Mahesh Yellai, oprichter van Infruid en nu senior director, data & analytics bij Pegasystems.

Tijdens PegaWorld 2019, dat loopt van 2 t/m 5 juni in Las Vegas, worden deze visualisatiemogelijkheden voor het eerst gedemonstreerd als onderdeel van een nieuwe business-intelligence-oplossing.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-02-13T11:17:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.