Het Dorp krijgt 4G-indoordekking

Het Dorp in Arnhem

Het Dorp heeft 4G inpandige mobiele dekking gekregen. De Arnhemse nieuwbouwlocatie van zorgorganisatie Siza is voorzien van een distributed antenna system.

De verbeterde indoordekking draagt bij tot een grotere zelfstandigheid van de bewoners met een beperking. De zorg en dienstverlening zijn erop gericht dat cliënten zoveel mogelijk hun eigen keuzes kunnen maken. Digitalisering en (zorg)technologieën  vormen hiervoor de basis.
Het Dorp telt tal van geavanceerde voorzieningen op gebied van alarmering en zorgoproep, toegang en veiligheid, huisbediening en connectiviteit. Naast de juiste cloudstrategie en informatiebeveiliging, was connectiviteit de belangrijkste randvoorwaarde om deze toepassingen te realiseren. Cellnex zorgde voor een betere indoordekking.
Het Dorp kwam in 1962 tot stand na een grote tv-inzamelingsactie Open het Dorp, onder leiding van presentatrice Mies Bouwman. Circa vierhonderd artiesten toen op.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-12-08T11:13:00.000Z Alfred Monterie


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.