Info Support koopt Aigency van Jim Stolze

Schrijver-ondernemer-spreker Jim Stolze heeft zijn bedrijf Aigency verkocht aan Info Support. Het Amsterdamse Aigency levert oplossingen op het gebied van kunstmatige oplossingen aan het bedrijfsleven. Onder de vleugels van de it-dienstverlener uit Veenendaal verbreedt Aigency zijn ai-aanbod om het onderdeel te maken van een solide bedrijfsstrategie.

Jim Stolze startte met twee andere medeoprichters in 2016 Aigency als een soort uitzendbureau voor artificial intelligence (ai). Het bedrijf kent een netwerkstructuur van ai-experts en -oplossingen. Door nu onderdeel te worden van de ervaren automatiseerder Info Support wil Aigency verder groeien. Samen bieden zij klanten specialisten op het gebied van ai voor de realisatie van innovatieve projecten en het uitvoeren van experimenten om uiteindelijk tot een succesvolle data-driven strategie te komen Over de overname zijn geen financiële details bekend gemaakt.

Volgens beide bedrijven is ai volwassen aan het worden en zijn steeds meer startups en grotere bedrijven ermee bezig. Door samen op te trekken willen Info Support en Aigency de technologie naar een hoger niveau tillen.  

Op donderdag 7 april trappen Aigency en Info Support de overname officieel af met het event 'AI just got bigger' in De Foodhallen in Amsterdam.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-03-02T16:59:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.