Groeigeld voor Talentsconnect

Geld groei financieel

Talentsconnect, leverancier van software voor de werving van personeel, ontvangt een groeifinanciering van enkele miljoenen euro’s. De lening komt van Pride Capital Partners, de Nederlandse investeerder die zich richt op veelbelovende bedrijven in de software en ICT. Tegelijk hebben de huidige aandeelhouders een miljoenenbedrag geïnvesteerd.

Talentsconnect, gevestigd in Keulen, groeide de laatste drie jaar sterk zonder externe financiering. Het vlaggenschip is een centraal, datagedreven platform voor personeelsmarketing. JobShop stelt bedrijven in staat om effectieve carrière-sites te ontwikkelen. Met deze software kunnen klanten snel op bepaalde doelgroepen gerichte carrière-pagina’s dan wel sites voor hun hele onderneming maken. Ze kunnen talenten daarmee direct benaderen.

De Duitse leverancier van saas-software voor recrutering profiteert mee van de oplopende schaarste aan gekwalificeerd personeel. Actieve werving wordt steeds meer bepalend voor de groei en het succes van bedrijven. Talentsconnect laat klanten minder afhankelijk zijn van intermediairs zoals headhunters of digitale job boards. De software biedt bedrijven de mogelijkheid zelf de controle te behouden. 

Het huidige klantenbestand omvat 250 merendeels grotere bedrijven zoals Siemens, E.ON, Deutsche Börse en Covestro. Met het groeigeld van Pride denkt Talentsconnect het klantenbestand te kunnen verviervoudigen door zich ook op kleinere bedrijven te richten.

Pride Capital investeerde recent in drie andere Duitse bedrijven.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-03-16T09:57:00.000Z Alfred Monterie


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.