OpenText versterkt zijn BPM met ICCM Solutions

Overname

De combinatie van ICCM’s kennis op het gebied van het leveren van op componenten gebaseerde applicaties met OpenText’s bpm-platform, betekent dat OpenText de eerste leverancier is die een business proces applicatie-framework biedt waarmee procescomponenten eenvoudig worden hergebruikt in bpm-implementaties. Door gebruik te maken van een proces applicatie-framework in plaats van codering is het mogelijk om zeer snel nieuwe verticale en horizontale procesgebaseerde toepassingen te creëren binnen een tijdbestek van dertig dagen.

Enterprise information management (eim)-leverancier OpenText neemt zijn partner ICCM Solutions over. Deze softwareleverancier is gespecialiseerd proces-applicaties op basis van het OpenText Business Process Management (BPM)-platform. ICCM Solutions uit Malmesbury, Verenigd Koninkrijk, heeft wereldwijd ongeveer tweehonderd klanten die hun oplossingen inzetten, waaronder twee van de vijf grootste servicedesks ter wereld.

Op basis van een bibliotheek van herbruikbare servicecomponenten bij het inzetten van diverse bedrijfsbrede procesgebaseerde applicaties, kunnen klanten nu nieuwe diensten introduceren of bestaande diensten 25 procent sneller verbeteren in vergelijking tot de traditionele bpm-benaderingen. Met een snellere implementatie van Smart Process Applications helpt OpenText zijn klanten om snel hun doelstellingen en procesverbeteringen te bereiken.

OpenText Assure for ITSM

Door de overname kondigt OpenText direct de beschikbaarheid aan van OpenText Assure for ITSM. Dit is de nieuwste procesapplicatie speciaal ontwikkeld voor it-servicemanagers. Deze nieuwe applicatie beheert het gehele it-servicesleveringsproces, van aanvraag en ticket generatie tot en met onderzoek, analyse, probleemoplossing en kennis vastleggen.

OpenText Assure for ITSM biedt procesbesturing, maatwerk, alsook snellere ontwikkeling en integratie. Voor het aanbieden van een snelle en voorspelbare implementatie biedt OpenText Assure for ITSM de mogelijkheid om te gaan met een breed scala van service requests die variëren in omvang en reikwijdte. Of het volume laag of hoog is, OpenText Assure for ITSM is geschikt om dagelijks maximaal tot tienduizenden serviceaanvragen te verwerken.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-08-12T14:27:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.