Ericsson wedt op 3DExperience van Dassault

Ericsson

Ericsson is gestart met de wereldwijde uitrol van het 3DExperience-platform van Dassault Systèmes. Dat hebben de twee bedrijven bekendgemaakt. De Zweedse netwerkspecialist en het Franse technologiebedrijf werken al jaren samen.

Ericsson zet het 3DExperience-platform in voor de transformatie van zijn product lifecycle management (plm), door onder meer productmanagement en onderzoek & ontwikkeling met elkaar te integreren. Hierdoor ontstaat één digitale omgeving waar een realtime-samenwerking mogelijk is.

Zeker bij het in productie nemen van nieuwe producten en diensten komt dit van pas: de snelheid waarmee nieuwe oplossingen in de markt zijn te zetten neemt toe, terwijl de kosten afnemen. Onder meer bij de ontwikkeling van 5G moet de oplossing van Dassault zijn nut bewijzen.

Dassault Systèmes specialiseert zich in software voor 3d-ontwerp, 3d-digitale prototypes en plm. De markten waarin het bedrijf actief is, variëren van de luchtvaartindustrie tot de financiële dienstverlening, met in de Benelux een accent op de maakindustrie, hightech, life sciences en energiesector.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-10-09T09:35:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.