Microsoft-dienstverleners Wortell en Ettu fuseren

Investeerder Holland Capital stapt in

puzzel

Microsoftspecialisten Wortell uit Lijnden en Ettu uit Gouda fuseren en gaan verder onder de naam Wortell. Holland Capital treedt hierbij op als investeerder en voorziet in groeikapitaal voor deze fusie en mogelijke overnames van Wortell in de toekomst.

De nieuwe onderneming telt zo’n 215 medewerkers en blijft zowel vanuit Lijnden als Gouda actief. Alle ‘as-a-service’-diensten zullen onder de merknaam Debble samengevoegd worden. De directie bestaat uit algemeen directeur Danny Burlage (Wortell), chief happiness officer Luc Joziasse (Wortell), chief product & services Eric-Jan Vroon (Ettu) en chief customer engagement Piet Vink (Ettu).

Totaaloplossing

"Door de krachten van Wortell rondom Microsoft 365 en Azure te bundelen met het online Debble-platform van Ettu kunnen we een totaaloplossing bieden."

Danny Burlage, algemeen directeur van Wortell: ‘Wij merken dat onze klanten behoefte hebben aan een complete ‘as- a- service’-dienstverlening rondom de werkplek, waarbij het beheer aan de ict-partner uitbesteed wordt. Kortom, een complete cloud managed omgeving. Door de krachten van Wortell rondom Microsoft 365 en Azure te bundelen met het online Debble-platform van Ettu kunnen we een totaaloplossing bieden.’

Computable sprak met algemeen directeur Danny Burlage over de fusie met Ettu, lees hier zijn toelichting.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-03-07T10:00:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.