Salves Business Productivity heet nu Adoptify

Naamswijziging

Tweevoudig Microsoft Gold-partner Salves Business Productivity gaat verder onder de naam Adoptify. De nieuwe naam sluit beter aan op de dienstverlening, vindt het bedrijf uit Helvoirt. Bovendien kan moedermaatschappij Salves zich zo beter profileren als testexpert via het onderdeel Salves Test Services.

Bij Adoptify werken ruim veertig man. Daarbij is het vizier gericht op advisering over de moderne werkplek en de invoering van Microsoft Office 365. Daarbij biedt het bedrijf aanvullende diensten op het vlak van AVG-compliance, cybersecurity en omgaan met bedrijfssoftware.

Met de rebranding van Salves Business Productivity naar Adoptify wil Salves ook een duidelijker focus aanbrengen op zijn ict-testservices, waarvoor het zo'n honderd man, verdeeld over vier vestigingen, in dienst heeft.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-05-01T11:52:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.