Italiaanse CLS Imation komt naar Benelux

Agilox

CLS Imation, de CLS-businessunit voor logistiekautomatisatie, breidt zijn activiteiten uit naar België, Frankrijk, Nederland, Luxemburg, Portugal en Spanje. Het bedrijf biedt oplossingen voor industrie 4.0 en het automatiseren en digitaliseren van onderhoudsprocessen in de logistiek.

CLS is een Italiaans bedrijf met bijna zeventig jaar ervaring in de verhuur, verkoop en ondersteuning van reachstackers en apparatuur voor goederenafhandeling. CLS Imation is hun in 2019 opgerichte businessunit voor het automatiseren en digitaliseren van onderhoudsprocessen in de logistiek. Een team van gespecialiseerde ingenieurs met zal onder leiding van Michele Calabrese, die tevens verantwoordelijk is CLS Imation in Italië, actief zijn op (onder meer) de Belgische en Nederlandse markt.

CLS Imation ontwikkelt voor deze snel veranderende markt oplossingen voor het optimaliseren van processen in meerdere industriële sectoren, zowel traditionele als opkomende. ‘Ons innovatietempo volgt nauwgezet de behoeften van bedrijven die hun productiviteit willen verhogen’, zegt Calabrese. ‘Met behulp van automatisering en digitalisering worden huidige uitdagingen aangepakt en bereiden we bedrijven voor op de toekomst. Door het uitbreidingsplan naar het buitenland en door gebruik te maken van solide partnerschappen met andere innovatieve bedrijven in verschillende Europese landen, streeft CLS Imation ernaar een referentiepunt te worden voor geavanceerde automatisering en logistiek in België, Frankrijk, Nederland, Luxemburg, Portugal en Spanje.’

CLS Imation is onderdeel van CLS Spa, een bedrijf van de Italiaanse groep Tesa dat actief is in de logistieke sector. Het is gevestigd in Carugate, bij Milaan. CLS heeft meer dan driehonderd werknemers, elf vestigingen, negen operationele centra en 180 mobiele kantoren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-05-27T09:58:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.