Wortell neemt Onepoint Nederland over

Wortell neemt de Nederlandse tak van het Franse Groupe Onepoint over. Hiermee voegt de ict-dienstverlener kennis op het gebied van Microsoft, Citrix en datacenter toe aan zijn dienstverlening.

Onepoint Nederland biedt managed services, projecten en professional services aan de overheid, zorg, telecom en media en detailhandel. De specialisatie ligt in cloud, werkplek, cybersecurity en digitale oplossingen. De Nederlandse tak is gevestigd in Amsterdam en telt circa vijftig medewerkers.

Wortell versterkt met de overname zijn managed-services-pakket versterkt. Daarnaast kan het nu  ondersteuning bieden op het gebied van Citrix en traditionele datacentra. Dit is een aanvulling op de huidige dienstverlening op het vlak van Windows Virtual Desktop.

De basis van Onepoint Nederland gaat terug tot 2015. Toen nam de Franse moedergroep Onepoint de Waalse branchegenoot Vision IT over dat in Nederland eigenaar was van de systeemintegrator Qwise. In 2016 is dit bedrijf omgedoopt tot Onepoint Nederland.  

Wortell, opgericht in 1997, heeft zo’n 250 medewerkers verspreid over kantoren in Lijnden, Gouda en Amsterdam.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-01-12T10:32:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.