Rechter: jv Pegamento en MindShare moet andere naam

rechter rechtszaak rechtbank

Nadat de rechter Pegamento en MindShare op de vingers heeft getikt, zullen zij hun joint venture niet meer Satisfact noemen. Een nieuwe naam zal op korte termijn bekend worden gemaakt.

In mei 2021 hebben de twee bedrijven hun joint venture gelanceerd onder de bedrijfsnaam Satisfact. Deze onderneming combineert de methodiek van MindShare (zoals het meten van werktevredenheid) en de functionaliteit van Apptime van Pegamento. Met Apptime kunnen medewerkers chatten met hun leidinggevende en collega’s, declaraties indienen, roosters bekijken en hun beschikbaarheid en voorkeuren/wijzigingen doorgeven.

De joint venture van Pegamento en Mindshare helpt bedrijven om met smart tooling en een bedrijfsspecifieke aanpak zelfstandig hun werkklimaat te optimaliseren. Zo worden gedrag, cultuur en leiderschap meetbaar en tastbaar.

Onder de nieuwe naam blijft de joint venture van Pegamento en Mindshare zich in eerste instantie richten op organisaties met klantcontact(afdelingen), maar de oplossing leent zich ook uitstekend voor andere sectoren.

Op 29 september heeft de rechter bepaald dat de joint venture de bedrijfsnaam Satisfact niet mag gebruiken. Er bestaat immers al een onderneming met deze naam, die, aldus de website diverse kwantitatieve en kwalitatieve belanghebbenden (stakeholder)-, medewerker,- en klantonderzoeken uitvoert en diensten biedt om organisaties in beweging te brengen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-10-08T18:06:00.000Z Teus Molenaar


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.