Capital A neemt rfid-expert Mieloo & Alexander over

Dit artikel delen:
fintech

Capital A, het voormalige ABN Amro Participaties, heeft een meerderheidsbelang verworven in Mieloo & Alexander Business Integrators. Dit bedrijf uit Hoofddorp ontwerpt, realiseert en beheert track & trace- en voorraadmanagementoplossingen gebaseerd op rfid en IoT-technologie. Met de nieuwe eigenaar annex kapitaalverschaffer aan boord wil het bedrijf internationaal verder groeien.

Mieloo & Alexander is in 2000 opgericht door Joseph Owusu en Sander Merkx en telt circa dertig medewerkers. Het bedrijf heeft klanten in Nederland, België en Duitsland en zegt in toenemende mate betrokken te zijn bij internationale projecten in bijvoorbeeld in de VS, Canada en Azië.

De oprichters zijn met hulp van Marktlink Fusies en Overnames op zoek gegaan naar een investeerder om mee te bouwen aan de verdere groei en internationalisering van de onderneming. Het tweetal blijft aandeelhouder en leiding geven aan de onderneming.

Mieloo & Alexander richt zich van oudsher vooral op productie, logistiek en (pakket)post, maar ziet sinds 2016 een forse groei ontstaan in de modebranche en kledingindustrie, waar de adoptie van rfid-technologie sterk in opkomst is.

   

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-03-25T11:55:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.