CTAC breidt uit in België

Dit artikel delen:

Ict-dienstverlener Ctac heeft de intentie om het Belgische Core Consulting te kopen. Daartoe hebben de partijen een verklaring getekend. De overname moet in 2009 rond zijn.

SAP-dienstverlener Ctac wil het Belgische Core Consulting kopen. De twee bedrijven hebben daartoe een intentieverklaring getekend. De Nederlandse ict-dienstverlener maakt niet bekend wat het voor het consultancy-bedrijf betaalt. De overnamesom wordt voornamelijk in contanten betaald.

Door de overname haalt Ctac technische kennis in huis, daardoor kan de dienstverlener een breder dienstenportfolio aanbieden. Core Consulting heeft ook klanten in het Belgische Wallonië, waar Ctac minder klanten heeft.

Belgische vestigingen

Ctac heeft al vestigingen in Vlaanderen. Vorig jaar breidde het in Antwerpen aanzienlijk uit door de overname van Smart Solutions. In maart van dit jaar opende de firma ook een kantoor in Drongen, bij Gent.

Core Consulting maakte in 2007 4,7 miljoen euro omzet. Het bedrijf heeft 22 consultants in dienst. Naar verwachting wordt de overname in 2009 definitief.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-10-20T16:51:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.