Noppies kiest voorraadbeheer van Manhattan

Dit artikel delen:

Het Nederlandse kledingmerk Noppies gaat de software van Manhattan Associates gebruiken in zijn distributiecentrum in Lelystad. Vandaaruit vindt de verspreiding van zwangerschaps- en babykleding naar 55 landen wereldwijd plaats. De aanschaf van de voorraadbeheersoftware was voor het bedrijf noodzakelijk nadat het distributiecentrum uitbreidde van 2000 naar 6000 vierkante meter. Het is niet bekend wat Noppies voor het gebruik van de software betaalt.

Het distributiecentrum voerde voorheen veel operationele taken handmatig uit. Door het voortdurend stijgen van de productvolumes werden processen, zoals order picking, zwaar en tijdrovend. Het kledingmerk concludeerde dat het een systeem nodig had om de supply chain processen te optimaliseren.

Supply chain manager Rainne Hoksberg zegt dat het bedrijf zich meteen prettig voelde bij de softwareleverancier. 'Zodra de oplossing geïmplementeerd is, kunnen we optimaal profiteren van het uitgebreide distributiecentrum. We kunnen dan onze supply chain effectief beheren en onze voortdurende wereldwijde groei faciliteren.'

Het kledingmerk gebruikte al een erp-platform van Microsoft in het distributiecentrum. Deze applicatie was niet meer voldoende om de volledige voorraadbeheer van het bedrijf te beheren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-05-26T15:37:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.