Netaspect krijgt geld én nieuwe topman

Dit artikel delen:
Deal

Investeringsmaatschappij ICT Venture steekt 750.000 euro in Netaspect. Dit verzekeringssoftwarebedrijf uit Dordrecht krijgt ook een nieuwe directeur: Kees van Musscher, via een 'management buy in'. Hoeveel Van Musscher investeert, is onbekend. De beide oprichters van Netaspect, Cor en Arthur Clement, blijven meerderheidsaandeelhouder en directielid. Met het extra kapitaal en de uitgebreide directie wil Netaspect zijn nieuwe, geïntegreerde en webgebaseerde standaardpolissysteem versneld op de markt brengen.

Voor ICT Venture is de investering in Netaspect (60 werknemers) de tweede participatie in korte tijd. De investeringsmaatschappij maakte kortgeleden bekend dat het tweehonderdduizend euro steekt in Engage! Software uit Hoofddorp. De focus van Netaspect op innovatieve ict-oplossingen voor de verzekeringsmarkt spreekt aan, stelt Ron Vollebregt, partner van ICT Venture.

De oprichters Cor en Arthur Clement behouden een meerderheidsbelang in de onderneming en zullen vanuit het directieteam de marktontwikkeling en 'new business' van Netaspect voor hun rekening gaan nemen.

De nieuwe chief executive officer Kees van Musscher heeft als verkoop- en marketingmanager zo'n twintig jaar ervaring in de markt van standaardbedrijfssoftware en dan vooral gericht op de financiële wereld. Hij werkte bij de softwarehuizen Peoplesoft en SAP en stapte daarna over naar erp- en crm-leverancier Watermark dat uiteindelijk werd gekocht door ict-dienstverlener Qurius.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-01-11T09:06:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.