Conclusion neemt ICT-tak van ECI over

De verzelfstandigde ict-afdeling van boekenclub ECI komt voor 50 procent in handen van de zakelijke dienstverlener Conclusion. De organisatie beheert en onderhoudt de automatisering van ECI en zijn twee zusterbedrijven en gaat dit ook voor derden doen. De werkzaamheden worden toegevoegd aan het Conclusion-onderdeel dat SAP-detachering, projecten en managed services uitvoert. De ECI-tak heette sinds april 2009 e-Ways IT Services en krijgt nu de naam Maxways.

Boekenclub ECI verzelfstandigde zijn ict-afdeling in april 2009 met het idee om zijn diensten gemakkelijker aan derde partijen te kunnen aanbieden. Daartoe werd de volledige automatisering overgezet op SAP-software. Deze maatregel volgde op de overname van ECI door investeringsmaatschappij Clearwood, eind 2008.

De divisie is sindsdien verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de ict-omgeving van ECI, Maître Paul en Intertaste. Dat zijn bedrijven van dezelfde investeerder.

Service centers

Voor Conclusion biedt Maxways vooral nieuwe kennis van service centers. Na toevoeging  van Maxways aan de Conclusion-werkmaatschappij Xtensional telt laatstgenoemde organisatie ongeveer 150 SAP-medewerkers. In totaal werken bij de 25 bedrijfsonderdelen van Conclusion 1400 werknemers.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-07-06T13:27:00.000Z Diederik Toet