Unit4 opent kantoor in Italië

Dit artikel delen:
roaming buitenland telefoon gsm italie

Erp-leverancier Unit4 heeft een kantoor geopend in Italië. De vestiging in Milaan is voornamelijk gericht op de verkoop en het onderhoud van het erp-product Agresso Business World en de boekhoudprogramma Coda Financials. De softwareleverancier maakte zijn softwarepakket geschikt voor de Italiaanse markt. Volgens Unit4-directeur Chris Ouwinga heeft Italië de strengste boekhoudregels in de wereld.

In het kantoor komt een team van zes Italiaanse medewerkers te werken. De vestiging wordt geleid door landendirecteur Daniel Acton-Bond. Hij is Brits, maar woont inmiddels 23 jaar in Italië. De medewerkers verkopen en onderhouden het erp-product Agresso Business World en accountancy-product Coda Financials.

Unit4 wil nieuwe en bestaande klanten bedienen vanuit de vestiging. Het bedrijf heeft nu vijftig Italiaanse klanten. ‘Dat zijn onder andere internationale klanten die elders al met de software van Unit4 werken en nu lokaal ondersteund worden', zegt een woordvoerder. Een klant die zaken doet met de nieuwe vestiging is bijvoorbeeld kinderrechtenorganisatie Save the Childeren.

De Italiaanse vestiging wil het bestaande bestand van Coda-klanten uitbreiden. Daarnaast wil het Agresso Business World introduceren in specifieke verticale markten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-07-07T15:20:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.