Valor weekt zich los van noodlijdend Superp

Dit artikel delen:
deal overeenkomst partner samenwerking akkoord

Valor, voorheen een divisie binnen SAP-dienstverlener Superp, wordt een zelfstandig bedrijf. Het management van Valor heeft het aandelenbelang opgekocht dat in handen was van het moederbedrijf. De oprichters en eigenaren van het zelfstandige Valor, Leonieke Stayen en Armando dos Santos Gomez, willen voor het einde van 2011 groeien van twaalf consultants naar een team van dertig tot veertig adviseurs. Het bedrijf is gehuisvest in een eigen kantoor in Den Bosch.

De SAP-dienstverlener is gespecialiseerd in de toepassing van bedrijfspecifieke SAP-software voor mediabedrijven, gerechtsdeurwaarders en incassobureau's. Het levert de door SAP gecertificeerde All-in-One-oplossingen Answer4Media en Answer4Creditmanagement.

Bedrijven in de media- en entertainmentbranche gebruiken de software voor advertentiebeheer, de verwerking van abonnementen en het beheer van ledenbestanden. Sanoma en Wolters Kluwer zijn klant. Door de recessie groeide ook de vraag van incassobureau's en gerechtsdeurswaarders naar branchespecifieke bedrijfssoftware.

Het inmiddels verzelfstandigde bedrijf zegt de afgelopen anderhalf jaar een forse groei te hebben doorgemaakt. Daarbij zou sprake zijn van een verdubbelde winstgevende omzet. De directie vond het tijd om op eigen benen te staan. Daartoe werd eind mei 2010 een ontvlechtingsovereenkomst getekend. Op 15 juni 2010 is de aandelentransactie afgerond.

Zwaar weer

De voormalige moederorganisatie Superp verkeert in zwaar weer. Het bedrijf kon eerder dit jaar de salarissen van medewerkers niet betalen. De financiële problemen zouden grotendeels zijn veroorzaakt door investeringen in het mkb-pakket  SAP Business One die niet tot de gewenste resultaten leidden.

Valor werd in december 2006 opgericht als zelfstandig bedrijf, maar werd in mei 2007 onderdeel van Superp.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Willen voor het einde van 2001 groeien van twaalf consultants naar een team van dertig tot veertig adviseurs

2001 : Ik neem aan dat ik een tikfout is :)

Naast de vele spelfouten, staat het artikel (wederom) vol met halve waarheden en hele onwaardheden.

Dit artikel heeft de schijn van natrappen en verdient maar een gele of rode kaart. Men geeft aan dat e.e.a. al een maand geleden is afgehandeld en vindt het toch nog nodig om beneden alle peil na te trappen. Geen fraaie actie van Valor, als dat de nieuwe media template wordt, veel succes dan voor al jullie klanten.
En zwaar weer volgen we maar via het KNMI

Beste WK

Even het artikel goed lezen he. Nergens valt te lezen dat Valor een schuldige aanwijst. Heb je overigens wel de berichtgeving rondom Superp gelezen in de media.

Ik geloof niet meer in sprookjes

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-07-15T14:25:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.