Dienstverlener De Lage Landen werkt met Raet

Euro's, geld, papiergeld, winst (4x3)

Aanbieder van eHRM-systemen Raet gaat de salarissen verwerken van financiëel dienstverlener De Lage Landen. Het bedrijf dat zich onder andere op de ict-sector richt, gaat vanaf volgend jaar de salarisadministratie bijhouden met een online systeem van Raet. Het gaat om de beloning van 1400 personeelsleden.

De enterprice resource planning (erp) van De Lage Landen is gebaseerd op een wereldwijde strategie, stelt HR-manager Michiel Jansen, maar de werkgever heeft een salarissysteem nodig dat vooral rekening houdt met de Nederlandse wetgeving. Raet Payroll Direct, een online salarisverwerkingsmodule, zou aan dat criterium voldoen. Ook zou deze software as a service (saas) relatief eenvoudig geïntegreerd kunnen worden in systemen van Oracle.

Raet haalde eerder dit jaar ook een opdracht binnen van opleidingsinstituut ROC Midden Nederland. Amarantis Onderwijsgroep werkt eveneens met systemen van de salarisverwerker.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-08-20T13:25:00.000Z Heleen van Roon
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.