Raet doet loonbeheer Onderwijs Service Groep

Euro's, geld, papiergeld, winst (4x3)

Onderwijsadministratiekantoor Onderwijs Service Groep (OSG) gaat zijn salarisverwerking uitbesteden aan hr-dienstverlener Raet. De partijen hebben een overeenkomst getekend voor tien jaar. OSG maakte tot nu toe gebruik van de personeels- en salarisadministratiesystemen Edukaat en Caso.

Klanten van OSG kunnen door de uitbesteding zelf hun verzuimmanagement, medewerkerontwikkeling en werving en selectie in de gaten houden. Verder kunnen leidinggevenden rapportages, dashboards en analyses genereren en kunnen personeelsleden hun loonstroken opvragen.

Logische keuze

Het administratiekantoor hoopt met de eHRM een betere dienstverlener te zijn. Zo zou de nieuwe werkwijze beter passen bij de specifieke wensen van klanten. Bovendien is de overstap naar Raet een logische keuze, omdat dit bedrijf vorig jaar de systemen Edukaat en Caso overnam van Randstad HR Services. Personeelsleden die voorheen bij Randstad betrokken waren bij Edukaat, werken nu aan de doorontwikkeling van Raet Online.

OSG streeft ernaar vanaf volgend jaar minimaal vijfduizend medewerkers via Raet Online uit te betalen. Het administratiekantoor heeft in totaal 81.000 personeelsleden.

Raet haalde eerder dit jaar ook een opdracht binnen van financieel dienstverlener De Lage Landen en een opdracht van opleidingsinstituut ROC Midden Nederland.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

"Het administratiekantoor heeft in totaal 81.000 personeelsleden."
Dat is best een groot kantoor.. ;-)

Moet natuurlijk zijn: 81.000 personeelsleden die via OSG beheerd worden.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-09-06T15:52:00.000Z Heleen van Roon
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.