DSA Vision blaast nieuw leven in vastgoed-tak

Dit artikel delen:

DSA Vision heeft zijn productenaanbod voor de commerciële vastgoedmarkt vernieuwd. Bij de automatiseerder lag de laatste jaren de nadruk op de corporatiebranche. De aandacht voor de commerciële vastgoedmarkt, de oerbranche van het bedrijf, verslapte daardoor. Het Hoofddorpse bedrijf ziet er echter met de vernieuwing van de Microsoft Navision-oplossing weer kansen liggen. In korte tijd haalde DSA Vision opdrachten binnen bij de vastgoedinvesteerders Maarsen Groep en David Hart Groep (DHG).

Directeur Flip Goudsmit van DSA Vision wil de komende jaren meer omzet halen uit de commerciële vastgoedmarkt. 'We hebben daar altijd goed gescoord, en er liggen nu weer kansen met onze vernieuwde producten. We zijn nu weer actief in deze markt.' Dit jaar nog haalde de automatiseerder een opdracht binnen van vastgoedinvesteerder Maarsen Groep die het Microsoft Nav-pakket GPMS (Global Property Management System, opvolger van OGMS) selecteerde als primair bedrijfsinformatiesysteem. Ook is de David Hart Groep (DHG) als klant gecontracteerd.

Basis

Voordat DSA Vision in 2001 de corporatiebranche betrad met het bedrijfssoftwarepakket Empire, was het al sinds 1985 actief in de commerciële vastgoedmarkt. In 1998 lanceerde het bedrijf het product OGMS (Onroerend Goed Management Systeem), een op de software van het Deense Navision (in 2004 in handen van Microsoft) gebaseerde standaardoplossing. Dit OGMS vormde de basis voor het latere Empire.

Lees ook: DSA: Navision-leverancier van het eerste uur

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-10-20T13:54:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.