Exact benoemt ex-topman Ordina tot directeur

Bedrijfssoftwareleverancier Exact heeft Chris Jansen benoemd tot directeur Nederland. Jansen was in 2009 kort directeur van Ordina Nederland maar stapte na vier maanden op. Bij Exact vervangt hij Paul Ramakers. Ramakers is op zijn beurt aangesteld als 'corporate business development director'. Hij richt zich in die nieuwe functie op de zakelijke ontwikkeling van het bedrijf. Het softwarehuis uit Delft wil weer zelfstandig groeien. De laatste jaren groeide de omzet van de leverancier vooral door overnames.

Jansen is per 12 november 2010 ook toegetreden tot het uitvoerend comité, dat de strategie van het bedrijf bepaalt. Ramakers was al lid van dat executive comittee en behoudt die positie.

Jansen heeft ruim vijfentwintig jaar ervaring in de ict-sector. In 2009 verliet hij Ordina na een verschil van inzicht. Hij werkte onder andere bij dienstverlener Logica, waar hij vijf jaar lang de functie bekleedde van directeur nutsbedrijven en telecommunicatie. Daarvoor was hij onder andere in dienst bij hardwareleverancier en dienstverlener van betaalsystemen NCR en werkte hij zestien jaar bij ict-leverancier HP.

Overdracht

Exact-ceo Martijn Janmaat zegt in een toelichting op de benoemingen: 'In de afgelopen jaren heeft Paul Ramakers een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van Exact. Ik vertrouw erop dat Ramakers in zijn  nieuwe rol zal bijdragen aan de groei van Exact.' Er vindt volgens de algemeen-directeur een 'grondige overdracht' plaats.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-11-15T11:18:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.