Ctac centraliseert vestigingen in nieuw pand

Dienstverlener verhuist in 2012 naar nieuwbouw aan A2

Dit artikel delen:

SAP-dienstverlener Ctac verhuist in het voorjaar van 2012 naar een nieuw pand in kantorenpark Pettelaarpark in Den Bosch. De dienstverlener brengt medewerkers die werken vanuit verschillende locaties, onder in een centraal pand. Het kantoor met een vloeroppervlak van 12.600 vierkante meter wordt gedeeld met BDO Accountants. De nieuwbouw komt aan de snelweg A2 te staan. Ctac heeft nu meerdere kantoren verspreid door het land.

In het voorjaar van 2012 moet het personeel van de huidige hoofdvestiging op de Goudsbloemvallei intrekken in het nieuwe pand aan de A2. De verhuizing naar het nieuwe pand heeft gevolgen voor de medewerkers van Yellow2B en Yellow & Red uit Den Bosch en Eindhoven, zij gaan naar het nieuwe hoofdkantoor. Eerder meldde Computable dat medewerkers van Ctac-dochter IFS Probity uit Barneveld ook zullen verhuizen naar Den Bosch, maar dat blijkt niet te kloppen (zie kader).

'De dienstverlener bekijkt momenteel voor welke vestigingen en medewerkers de verhuizing gevolgen heeft. Daarbij zal het bedrijf de lopende huurcontracten respecteren', aldus de ceo.

De dienstverlener gaat in het nieuwe kantoorpand een vorm van het nieuwe werken invoeren. Daarbij wordt ook gekeken naar de inrichting van flexibele werkplekken. Als die plannen doorgaan zullen sommige consultants geen vaste werkplek meer hebben. Het bedrijf zegt dat in samenspraak met medewerkers wordt bepaald of consultants vanuit huis willen werken.

'IFS blijft in Barneveld'

Hilgerdenaar meldde op 1 december 2010 dat er nog wordt besloten of medewerkers van Ctac-dochter IFS Probity uit Barneveld moeten verhuizen naar Den Bosch. Op 2 december 2010 maakt het bedrijf bekend dat het 'honderd procent zeker is dat de medewerkers in Barneveld blijven.'

Amsterdamse vestiging

Ctac moet nog beslissen of het naast de hoofdvestiging in Den Bosch een tweede vestiging aanhoudt om de spreiding over Nederland te behouden. Hilgerdenaar denkt bijvoorbeeld aan een vestiging in Amsterdam, waar de dienstverlener een datacenter heeft als uitwijklocatie van het rekencentrum in Den Bosch.

De dienstverlener was al eerder gevestigd in het Pettelaarpark. Voordat het de intrek nam in de panden aan de Goudsbloemvallei huurde het bedrijf etages in een kantoorpand op dat bedrijvenpark. Het bedrijf begon in de kelderruimte van de Brabanthallen in Den Bosch.

Ctac heeft ongeveer vijfhonderd medewerkers in dienst, het bedrijf heeft ook kantoren in België, Frankrijk en Duitsland.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-12-02T10:41:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.