Fujitsu sluit samenwerking met SAP-partner

Dit artikel delen:

Fujitsu Nederland heeft een samenwerking gesloten met SAP-partner myBrand. De samenwerking is beklonken tijdens de bijeenkomst van de Vereniging van Nederlandstalige SAP Gebruikers (VNSG) in Groningen. Fujitsu wil zijn infrastructuur- beheerdiensten uitbreiden met specifieke kennis van SAP die myBrand in huis heeft.

myBrand vergroot door de samenwerking de mogelijkheden op advieswerk voor bedrijven met buitenlandse vestigingen nu het gebruik kan maken van het internationale netwerk van Fujitsu. Daarnaast heeft de SAP-dienstverlener door de partnerovereenkomst toegang tot internationale consultancy hubs van Fujitsu en offshore-ontwikkelfaciliteiten in India.

De bedrijven werken al enige tijd samen. myBrand maakt voor zijn SAP on demand-oplossingen gebruik van Flexframe van Fujitsu. Die server heeft Fujitsu in samenwerking met Netapp en SAP speciaal toegesneden op het draaien van bedrijfssoftware van SAP. myBrand draait de bedrijfssoftware die voor klanten wordt geïmplementeerd en beheerd op die server.

myBrand geeft functioneel advies, implementeert SAP-systemen bij met name middelgrote bedrijven en voert technisch beheer uit van de systemen.

myBrand

Het in 2004 opgerichte bedrijf myBrand heeft een vestiging in Geertruidenberg en Oegstgeest. Er werken ongeveer 160 medewerkers waarvan een meerderheid aandelen heeft in het bedrijf.

Klanten zijn onder andere bouwgroep BAM, Hans Anders en Gazelle. Voor de dienstverlening wordt gebruik gemaakt van twee redundante datacenterruimten in Amsterdam.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-04-15T15:23:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.