Itris haalt monumentklant binnen

Dit artikel delen:

ACW 'Samenwerking' BA heeft een tienjarige overeenkomst afgesloten met Itris. Deze woningbouwautomatiseerder uit Capelle aan den IJssel mag zijn informatiesysteem Itris ViewPoint leveren en implementeren. De Amsterdamse woningvereniging vervangt het huidige Wocas/X-systeem van Centric, waarmee het twaalf jaar heeft gewerkt. ACW 'Samenwerking' zocht naar een nieuw bedrijfsinformatiesysteem waarmee het zonder maatwerk de ledenadministratie en de maandelijkse woningtoewijzingsprocedure voor zijn monumentale panden kan uitvoeren.

ACW 'Samenwerking' is sinds 1908 een kleine particuliere vereniging met overwegend monumentaal bezit in Amsterdam Oud-Zuid en heeft ongeveer vierduizend leden en 907 verhuurbare eenheden. De woningvereniging zocht naar een nieuw bedrijfsinformatiesysteem waarmee het rapportages kan maken en zonder maatwerk de ledenadministratie en de maandelijkse woningtoewijzingsprocedure kan uitvoeren. Woningbouwautomatiseerder Itris uit Capelle aan den IJssel biedt zijn software via een asp-constructie aan.

De komende tijd staat in het teken van de implementatie van Itris ViewPoint ter ondersteuning van de belangrijkste primaire processen. Daarna zullen in 2012 de meerjarenonderhoudsbegroting, de managementrapportages en de koppeling met de nieuwe, nog te ontwikkelen website van ACW 'Samenwerking' worden gerealiseerd. De woningverenging zegt voor Itris gekozen te hebben vanwege de flexibiliteit en de moderne ontwikkelmogelijkheden van Itris ViewPoint.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-04-18T11:37:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.