Aegon Schade kiest standaardproduct Quinity

Dit artikel delen:

Aegon Schade vervangt de huidige polis- en schadeadministraties door een standaardoplossing van Quinity uit Utrecht. In eerste instantie wordt dit product, de Quinity Insurance Solution (QIS), ingezet voor auto-, inboedel- en aansprakelijkheidsverzekeringsproducten. De eerste oplevering vindt in het tweede kwartaal van 2011 plaats. De zakelijke schademarkt volgt later.

Aegon wil met de inzet van QIS zoveel mogelijk komen tot automatische transactieverwerking van front- tot backoffice (stp: straight through processing). Ook wil de verzekeraar nieuwe producten sneller naar de markt kunnen brengen en de ict-kosten reduceren. Volgens Quinity draagt de geïntegreerde front-, mid- en backofficefunctionaliteit van het QIS-product hieraan bij. De acceptatie van polisvoorwaarden gaat straks automatisch en de directe verwerking van online schademeldingen zo veel mogelijk.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-04-21T11:58:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.