Belgisch relatiebeheer voor Sita Nederland

Dit artikel delen:

Het Belgische LD Consulting heeft een contract gesloten met afvalverwerker Sita Nederland voor het leveren van een relatiebeheerpakket voor het AS/400-platform.

LD Consulting uit Turnhout levert bedrijfstoepassingen voor het IBM eServer i5 platform (voorheen AS/400), gebaseerd op bestaande RPG- en DB2-bestanden. Het gaat nu de softwaremodule RMS (Relational Management System) implementeren bij de Nederlandse vestiging van afvalverwerker Sita. RMS moet alle relaties en contactpersonen van Sita Nederland (meer dan 100.000) in kaart brengen die in verschillende systemen zijn opgeslagen. De gegevens zullen centraal worden beheerd op een IBM eServer i5. Ruim tweehonderd gebruikers, verspreid over 67 vestigingen, zullen gebruik maken van RMS.

Op termijn zal een integratie op Benelux-niveau plaatsvinden. LD Consulting is namelijk voorkeursleverancier van Sita Recycling België. Met deze vestiging sloot het onlangs een contract, geldend voor de periode 2004-2007, voor de vernieuwing van hun erp-pakket ter waarde van 1,9 miljoen euro.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-11-04T15:18:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.