GGZ Breburg kiest voor HR-portal Raet Online

Dit artikel delen:

Geestelijke Gezondheid Zorg (GGZ) Breburg gaat over naar de hr-portal Raet Online. Hiermee digitaliseert de psychiatrische zorginstelling de hr-processen en krijgt het naast de ondersteuning van de hr- en salarisadministratie ook toegang tot self service-mogelijkheden. Medewerkers en managers kunnen hiermee hun eigen hr-gegevens inzien en wijzigen. Daarnaast krijgen ze toegang tot hun digitale personeelsdossier en loonstrook.

GGZ Breburg was al eerder begonnen om mutaties klaar te maken voor het nieuwe systeem. Met de invoering van Raet Online denkt de instelling de dienstverlening richting de medewerkers en leidinggevenden te verbeteren en te professionaliseren.

Raet Online Docs

Hr-professionals en -managers van de zorginstelling kunnen met de nieuwe module Raet Online Docs automatisch met de persoonsgegevens van de geselecteerde medewerker digitale documenten genereren, bijvoorbeeld wanneer een medewerker van afdeling wijzigt. De webportal biedt door deze functionaliteit de hr-afdeling van GGZ Breburg een administratieve lastenvermindering waardoor de hr-professionals zich kunnen richten op de rol van adviseur en businesspartner van het management.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Ik weet niet waarom dit allemaal weer zo ingewikkeld moet. Ik kan op mijn werk inloggen. Gebruik daarvoor mijn mailadres van mijn werk en een wachtwoord, daar lukt het inloggen wel maar thuis krijg ik het niet voor elkaar. Ben hier niet blij mee.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-06-29T15:50:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.