Managed hosting door True

SAP-netwerk heeft Afrikaanse en Indiase tak

 

Samenwerken

SAP User Group Executive Network (SUGEN) wordt uitgebreid met een Indiase en een Afrikaanse tak. Gebruikers van SAP-software uit de Afrikaanse landen en India hadden tot nu toe geen stem in de gebruikersvereniging van de bedrijfssoftwareleberancier. De internationale gebruikersvereniging is door de toevoeging uitgebreid naar vijftien aangesloten landenorganisaties.

Volgens SUGEN-voorzitter Tonnie van der Horst voldoen de nieuwe landenorganisaties aan de kwaliteitscriteria die gesteld worden aan de aangesloten gebruikersverenigingen.'De organisatie is ook bezig met de oprichting van een groep van SAP-gebruikers uit China.

SUGEN heeft de komende tijd belangrijke onderwerpen op de agenda staan. Er wordt met de softwareleverancier gesproken over het huidige en toekomstige licentiemodel, de in-memory oplossing Hana en de kennisverspreiding vanuit de leverancier naar klanten, gebruikersgroepen en landenorganisaties.

VNSG

De huidige leden van SUGEN zijn AFSUG (Afrikaanse regio), ASUG (Noord-Amerika), ASUG Brazilië, ASUG Mexico, AUSAPE (Spanje), DSAG (Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland), INDUS (India), JSUG (Japan), SAPSA (Zweden), SAUG (Australië), SAP UK & Ireland User Group, SBN (Noorwegen), SUG-MENA (Midden-Oosten, Noord Afrika), USF (Frankrijk), en VNSG (Nederland). SUGEN vertegenwoordigt 10.000 organisaties.

De leden van het gekozen leiderschapsteam zijn Per Högberg (SAPSA, Zweden), Otto Schell (DSAG, Duitsland), William Khalil (SUG-MENA, Dubai) en Tonnie van der Horst (VNSG, Nederland).

Rabobank

Van der Horst werkt vier dagen in de week als adjunct-directeur ict-strategie voor de Rabobank. Daarnaast werkt hij voor de VNSG en SUGEN. Hij werd in maart 2011 opnieuw benoemd tot voorzitter van de koepel van internationale gebruikersverenigingen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4018536). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×