SAP-netwerk heeft Afrikaanse en Indiase tak

Dit artikel delen:
Samenwerken

SAP User Group Executive Network (SUGEN) wordt uitgebreid met een Indiase en een Afrikaanse tak. Gebruikers van SAP-software uit de Afrikaanse landen en India hadden tot nu toe geen stem in de gebruikersvereniging van de bedrijfssoftwareleberancier. De internationale gebruikersvereniging is door de toevoeging uitgebreid naar vijftien aangesloten landenorganisaties.

Volgens SUGEN-voorzitter Tonnie van der Horst voldoen de nieuwe landenorganisaties aan de kwaliteitscriteria die gesteld worden aan de aangesloten gebruikersverenigingen.'De organisatie is ook bezig met de oprichting van een groep van SAP-gebruikers uit China.

SUGEN heeft de komende tijd belangrijke onderwerpen op de agenda staan. Er wordt met de softwareleverancier gesproken over het huidige en toekomstige licentiemodel, de in-memory oplossing Hana en de kennisverspreiding vanuit de leverancier naar klanten, gebruikersgroepen en landenorganisaties.

VNSG

De huidige leden van SUGEN zijn AFSUG (Afrikaanse regio), ASUG (Noord-Amerika), ASUG Brazilië, ASUG Mexico, AUSAPE (Spanje), DSAG (Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland), INDUS (India), JSUG (Japan), SAPSA (Zweden), SAUG (Australië), SAP UK & Ireland User Group, SBN (Noorwegen), SUG-MENA (Midden-Oosten, Noord Afrika), USF (Frankrijk), en VNSG (Nederland). SUGEN vertegenwoordigt 10.000 organisaties.

De leden van het gekozen leiderschapsteam zijn Per Högberg (SAPSA, Zweden), Otto Schell (DSAG, Duitsland), William Khalil (SUG-MENA, Dubai) en Tonnie van der Horst (VNSG, Nederland).

Rabobank

Van der Horst werkt vier dagen in de week als adjunct-directeur ict-strategie voor de Rabobank. Daarnaast werkt hij voor de VNSG en SUGEN. Hij werd in maart 2011 opnieuw benoemd tot voorzitter van de koepel van internationale gebruikersverenigingen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-07-04T10:44:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.