Managed hosting door True

Exact vindt koper voor bedrijfsvliegtuig

 

Bedrijfssoftwareleverancier Exact heeft zijn bedrijfsvliegtuig verkocht. De softwareleverancier zocht al enige tijd naar een koper voor de Cessna Citation 525. Het toestel stond voor ongeveer drie miljoen dollar te koop. Het softwarebedrijf maakt niet bekend wie het toestel heeft gekocht en wat er voor de jet is betaald.

Het gaat om een toestel dat de softwareleverancier eind jaren negentig had aangeschaft in een periode dat het bedrijf internationaal sterk uitbreidde. Volgens financieel directeur Max Timmer is het toestel in week 29 van 2011 verkocht. Dat zei hij in een toelichting op de halfjaarcijfers van 2011.

Timmer zei tijdens de presentatie van de jaarcijfers van 2010 dat het 'niet echt de tijd is om een vliegtuig te verkopen'. Daar komt bij dat het bedrijf het niet in het huidige beleid voor duurzame bedrijfsvoering vindt passen om een eigen vliegtuig te hebben.

Twee vliegtuigen

Volgens zakensite Z24 had Exact tot 2006 twee vliegtuigen in bezit. Dat tweede toestel, ook een Cessna 525 Citation, zou verkocht zijn aan voormalig Exact-directeur en medeoprichter Eduard Hagens.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4061950). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Reacties

Nu nog een koper voor het bedrijf.

Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×