Raet digitaliseert HR-processen Fujitsu

Dit artikel delen:

Raet, it-dienstverlener op het gebied van hr en payroll, ondersteunt ict-leverancier Fujitsu bij het digitaliseren van zijn hr-processen voor zijn vijfhonderd medewerkers. Met de webportal Raet Online structureert de hr-afdeling van Fujitsu zijn hr-processen, zoals werving, selectie en verzuim, doordat alles vanuit één systeem benaderbaar is.

Raet Online ondersteunt Fujitsu ook bij zijn personeels- en salarisadministratie. Verder kan de medewerker, manager en hr-professional van Fujitsu de relevante gegevens voor zijn of haar functie eenvoudig benaderen en verwerken via één geïntegreerde hr-portal.

Self service-mogelijkheden

Op dit moment werkt de hr-afdeling van Fujitsu met verschillende systemen waardoor brongegevens meerdere malen moeten worden ingevoerd, aldus Fleur van de Wall, hr-manager van Fujitsu. ‘Raet Online biedt de integratie die wij zoeken. Daarnaast zijn wij te spreken over de gebruiksvriendelijkheid, de uitgebreide functionaliteiten, zoals de digitale loonstrook, en de self service-mogelijkheden van Raet Online.'

Cees van den Heijkant, ceo van Raet, zegt dat Fujitsu nu één geïntegreerde portal heeft waarmee hr-processen efficiënter kunnen worden ingericht. 'Dit biedt organisaties een directe kostenbesparing.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-09-22T13:15:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.