Basware en Akyla koppelen producten

Dit artikel delen:

De leveranciers van bedrijfssoftware Basware en Akyla gaan hun producten koppelen. Hierdoor komt de software van Akyla voor het administreren van de inhuur van flexkrachten beschikbaar in de inkoopsoftware Basware PM. De samenwerking blijft beperkt tot de producten.

Door deze koppeling kunnen gebruikers binnen Basware PM flexibele arbeid inkopen en verwerken. Integraal gestuurde processen en workflowmanagement zorgen daarbij voor grip op de inhuur van arbeid.

Accountmanager Thijs van Bemmelen van Basware legt uit dat de bedrijven alleen op productniveau samenwerken. 'Eigenlijk worden twee standaardapplicaties door configuratie aan elkaar gekoppeld, waardoor de inkoopfunctionaliteit van de Basware Purchase Management-oplossing wordt verbreed. Hiervoor zijn enkele technische componenten aangepast in de wederzijdse software. Beide bedrijven blijven hun eigen omgevingen verder ontwikkelen, maar houden daarbij rekening met het in stand houden, dan wel verbeteren van de integratie en de gedeelde functies.'

Akyla en Basware

De expertise van Akyla ligt in het ontwikkelen van online softwareoplossingen voor diverse branches, met een focus op de flexbranche en de inkoop en uitleen van flexibele arbeid. Basware is leverancier inkoopsoftware en heeft meer dan een miljoen gebruikers in zestig landen. Basware Open Network voor e-invoice- en aankooptransacties verbindt meer dan 320.000 bedrijven overal ter wereld.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-10-12T13:17:00.000Z Johannes van Bentum


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.