PwC neemt SAP-dienstverlener Proxyon over

Dit artikel delen:

Adviesorganisatie PwC neemt voor een onbekend bedrag SAP Financials-dienstverlener Proxyon uit Ede over. Beide bedrijven werkten in het verleden meerdere keren samen op ict-gebied, wat nu resulteert in een overname. Proxyon wordt geïntegreerd met de Technology Consulting-tak van PwC en alle veertien medewerkers gaan over.

Proxyon richt zich vooral op het ondersteunen van de business en dit doet het bedrijf met de drie kernproposities Standardize to Optimize, SAP Financial Close Suite en SAP Financial Supply Chain Management (Credit-, Collection-, en Dispute Management). Proxyon heeft zich de afgelopen jaren staande weten te houden in de competitieve markt voor erp-diensten. De kennis die is opgebowud op het gebied van SAP Financial Close en SAP FSCM komt nu ook beschikbaar voor de klanten van PwC. Deze kennis wordt vooral ingezet bij transformatieprocessen binnen organisaties.

PwC Nederland

Bij PwC in Nederland werken ruim 4600 mensen verdeeld over twaalf vestigingen. Het adviesbedrijf hanteert de drie invalshoeken Assurance, Tax & HRS en Advisory. PwC levert sectorspecifieke diensten aan zowel nationale als internationale ondernemingen, maar ook aan overheden en maatschappelijke organisaties.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Ik dacht dat accountants geen adviesdiensten meer mochten aanbieden. Cowboys dus.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-12-07T15:57:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.