Torex levert kassasystemen aan C&A

Dit artikel delen:

Torex, de Britse leverancier van kassasoftware en betaalterminals, heeft een opdracht binnengehaald bij kledingwinkelketen C&A. Torex installeert kassasystemen in vijftienhonderd C&A-winkels in negentien Europese landen. De invoering vindt plaats vanaf augustus 2012. Alle Europese C&A-winkels moeten aan het eind van 2014 met het nieuwe betaalplatform werken. De Torex-oplossing vervangt het huidige platform bij de C&A-winkels dat bestaat uit hardware van Wincor Nixdorf en software van BT.

De kassavernieuwing is onderdeel van een tienjarige samenwerkingsovereenkomst die C&A met Torex heeft gesloten. Het modulaire pos (point of sale)-platform van Torex biedt winkeliers een centrale oplossing voor het beprijzen en afrekenen van producten, het coördineren van aanbiedingen, het beheren van voorraden en het op een standaard manier bijhouden van de omzet uit alle winkels. Daarnaast kan het systeem rekening houden met verschillende btw-tarieven, munteenheden en koersverschillen.

C&A kan de software van Torex op centraal niveau beheren en hoeft geen software-updates in de winkels zelf meer te installeren. Het concern verwacht hiermee te kunnen besparen op de operationele it-kosten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-01-20T11:54:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.