Managed hosting door True

Shell kiest weer Ortec voor planningssoftware

 

Shell en Ortec, de Nederlandse leverancier van software voor planning en optimalisatie, hebben hun wereldwijd contract verlengd. In de hernieuwde samenwerking komt het accent te liggen op het verbeteren van ketenbeheerprocessen (de 'supply chain'), planning & scheduling, optimalisatie van de productiecapaciteit van gasvelden, het beheren van reserveonderdelen en kostenraming. Shell en Ortec uit Gouda werken al ruim 25 jaar succesvol met elkaar samen.

Volgens directeur Lambert van der Bruggen van de Ortec Consulting Group wil Shell met de modellerings- en adviesdiensten van Ortec sneller beslissingen kunnen nemen. Door de stijgende vraag naar energie in de wereld volgen de veranderingen in de olie- en gasindustrie elkaar in steeds hoger tempo op.

Daarnaast, stelt Paulus Steenkamp, 'vice president' Manufacturing, Production and Engineering Software bij Shell Global Solutions International dat het voor het olieconcern een strategisch doel is voorop te lopen met technologische oplossingen. Daar horen ook de planningstools van Ortec bij.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4391953). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures bij Shell
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×