Ctac koppelt SAP aan Graydon-database

Dit artikel delen:

SAP-dienstverlener Ctac en leverancier van kredietinformatie Graydon koppelen SAP Finance aan de Graydon-database. Hierdoor kunnen gebruikers direct vanuit de applicatie kredietinformatie over afnemers en potentiële afnemers opvragen. Veel Ctac- en Graydon-klanten gebruiken SAP Finance voor hun financieel beheer.

De Graydon-database bevat onder meer data over kredietwaardigheid, financiële gezondheid en betaalscore. Daarnaast kunnen gebruikers direct klantgegevens zoals adressering en tenaamstelling uit de database importeren.

De koppeling is ontwikkeld door Ctac-dochter mYuice, gespecialiseerd in SAP Business All-in-One. Het bedrijf levert bedrijfssystemen voor handelsbedrijven en klantordergestuurde productiebedrijven in de metaal-, hightech- en machinebouwsector. Het bedrijf werkt op basis van SAP-templates voor klanten in verschillende branches.

Ctac werkt zelf ook met de koppeling met de Graydon-database, zegt ceo Henny Hilgerdenaar. ‘De oplossing vereenvoudigt het gebruik van Graydon-data en legt een basis voor betrouwbaar zakendoen met klanten.'

Automatisch importeren

Manager Business Partners Peter Schoenmakers bij Gradon wijst op het voordeel van automatisch importeren van klantgegevens met behulp van de koppeling. ‘Het handmatig overzetten van gegevens is altijd foutgevoelig. Met deze directe koppeling is er geen twijfel meer over de juistheid van data.'

Ruim elfduizend bedrijven in Nederland baseren hun bedrijfsbeslissingen op het advies van Graydon. De informatieverstrekker is onderdeel van een internationaal netwerk dat over informatie beschikt over tachtig miljoen bedrijven wereldwijd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-03-20T11:46:00.000Z Johannes van Bentum
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.