Managed hosting door True

Ctac koppelt SAP aan Graydon-database

 

rekenmachine calculator erp administratie

SAP-dienstverlener Ctac en leverancier van kredietinformatie Graydon koppelen SAP Finance aan de Graydon-database. Hierdoor kunnen gebruikers direct vanuit de applicatie kredietinformatie over afnemers en potentiële afnemers opvragen. Veel Ctac- en Graydon-klanten gebruiken SAP Finance voor hun financieel beheer.

De Graydon-database bevat onder meer data over kredietwaardigheid, financiële gezondheid en betaalscore. Daarnaast kunnen gebruikers direct klantgegevens zoals adressering en tenaamstelling uit de database importeren.

De koppeling is ontwikkeld door Ctac-dochter mYuice, gespecialiseerd in SAP Business All-in-One. Het bedrijf levert bedrijfssystemen voor handelsbedrijven en klantordergestuurde productiebedrijven in de metaal-, hightech- en machinebouwsector. Het bedrijf werkt op basis van SAP-templates voor klanten in verschillende branches.

Ctac werkt zelf ook met de koppeling met de Graydon-database, zegt ceo Henny Hilgerdenaar. ‘De oplossing vereenvoudigt het gebruik van Graydon-data en legt een basis voor betrouwbaar zakendoen met klanten.'

Automatisch importeren

Manager Business Partners Peter Schoenmakers bij Gradon wijst op het voordeel van automatisch importeren van klantgegevens met behulp van de koppeling. ‘Het handmatig overzetten van gegevens is altijd foutgevoelig. Met deze directe koppeling is er geen twijfel meer over de juistheid van data.'

Ruim elfduizend bedrijven in Nederland baseren hun bedrijfsbeslissingen op het advies van Graydon. De informatieverstrekker is onderdeel van een internationaal netwerk dat over informatie beschikt over tachtig miljoen bedrijven wereldwijd.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4457052). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×