Zorg & ICT 2012

Vitalhealth levert ketenbeheersysteem aan SGH

Dit artikel delen:
Zorg & ICT 2012

De Stichting Haagse Gezondheidscentra (SHG) gaat aan de slag met het Vitalhealth Keteninformatiesysteem. SHG is, verdeeld over acht gezondheidscentra in Den Haag, de grootste aanbieder van wijkgerichte eerstelijnszorg. SHG wil deze zorg verbeteren door de ondersteuning van een ketenbeheersysteem in combinatie met individuele actieplannen. Vitalhealth uit Ede is een gezamenlijke onderneming van de Nederlandse Noaber Foundation en de Amerikaanse Mayo Clinic.

Inmiddels is de implementatie van het ketenbeheersysteem gestart in een tweetal centra, namelijk SHG Nieuw Schilderswijk en SHG Houtwijk. Na de pilot wordt besloten of de software ook wordt ingevoerd bij de overige zes gezondheidscentra. SHG verwacht met het systeem van Vitalhealth de patiënt meer invloed te kunnen geven op het behandelplan. De software biedt functionaliteit voor multidisciplinaire verslaglegging en ondersteuning en medische beslisondersteuning.

Vitalhealth maakte melding van het contract op de vakbeurs Zorg & ICT 2012 die van die van 27 tot en met 29 maart plaatsgreep in de Jaarbeurs in Utrecht.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-03-30T11:32:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.