Vastgoedgroep ABN Amro voorspelt met Reasult

Dit artikel delen:

Reasult, leverancier van software voor vastgoedadministratie uit Ede, heeft een contract gesloten met ABN AMRO Real Estate Finance. Deze vastgoedafdeling van de bank gaat de software inzetten om zijn rapportages verder te automatiseren. Doel is het uitbannen van handmatige invoer van portefeuillegegevens en het verminderen van de rapportagetijd met circa 60 procent. Daardoor moet de vastgoedafdeling sneller zicht krijgen op marktontwikkelingen.

Om het rapportageproces efficiënter te laten verlopen, zocht ABN Amro Real Estate Finance naar een nieuw rapportagetool. Daarbij keek de bancaire tak zowel naar het doorontwikkelen van het eigen systeem als externe softwareoplossingen. Uiteindelijk viel de keuze op de software van het Edese Reasult. Verschillende bronsystemen van ABN Amro Real Estate Finance worden gekoppeld aan deze software. Beleggers kunnen hun portefeuille-informatie zo aanleveren dat deze in één keer ingelezen kan worden in het systeem. Dit is nu nog een tijdrovend, handmatig proces is. De eerste module die geïmplementeerd wordt, is de huurvervalkalender.

In eerste instantie komt de software van Reasult beschikbaar voor ABN Amro Real Estate Finance. In een later stadium zal de software ook worden ingezet bij andere divisies binnen de bank waarvan vastgoed een belangrijk onderdeel is, zoals Corporate Clients, Bedrijven en Private Banking.

Reasult

De software van Reasult is zowel gericht op de ontwikkeling van vastgoed (projectontwikkeling) als de exploitatie van vastgoed (assetmanagement en aankoop, verkoop, verhuur en renovatie van vastgoed). Het bedrijf bedient met zijn oplossingen vastgoedorganisaties, zoals commerciële vastgoedontwikkelaars, woningcorporaties, vastgoedbeleggers en (semi-)overheden. Bij de Nederlandse vestiging van Reasult werken 45 mensen. Het bedrijf ontwikkelt software in Litouwen; dat team bestaat uit ongeveer vijf man.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-04-16T07:31:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.