Infor biedt ERP op IBM PureSystems

Dit artikel delen:
IBM

Bedrijfssoftwareleverancier Infor heeft Infor ERP beschikbaar gemaakt voor IBM's nieuwe enterprise-systemen PureSystems. Infor ERP op PureSystems biedt een vereenvoudigde, makkelijk te beheren, high-performance it-omgeving voor core business-applicaties met middleware-integratie en een gebruikersinterface die allemaal samenwerken in hetzelfde frame met een plug-in.

De combinatie van PureSystems en Infor's branchespecifieke applicaties bieden geïntegreerde hardware en software die zijn afgestemd in een kant-en-klaar workload-geoptimaliseerd systeem met een open ecosysteem van aanvullende oplossingen. Klanten kunnen naast erp kiezen uit een breed portfolio van applicaties om de bedrijfsvoering te ondersteunen en te verbeteren waaronder crm, product lifecycle management, supply chain management en enterprise asset management. PureSystems stelt klanten in staat deze systemen in slechts enkele minuten aan te schaffen en te implementeren. Een proces dat voorheen uren zo niet dagen kostte.

Infor is van plan de Infor10 ION Support Adapter ook uit te breiden naar PureSystems. Het bedrijf wil dit doen via de IBM PureFlex-infrastructuur, waardoor het mogelijk is bedrijfskritische problemen op basis van meer kennis op te lossen. Via de ION Support Adapter worden gegevens verzameld, niet alleen op de applicatie maar ook via hardware, middleware en andere it-componenten. Als een gesprek binnenkomt bij Infor Xtreme Support kunnen de technici deze gegevens gebruiken om problemen sneller aan te pakken zonder eerst de it-systemen van de klant te moeten onderzoeken.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-04-27T10:01:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.