Solimas professionaliseert met BusinessBase

Dit artikel delen:

Solimas Groep standaardiseert het operationele bedrijfsproces met crm-specialist BusinessBase. Alle bedrijven binnen de Solimas Groep (Agile Software, InfraControl en Groene IT) opereren onafhankelijk, maar bieden complementaire expertise, producten en diensten.

Door te kiezen voor de branchespecifieke crm-oplossing van BusinessBase, op basis van Microsoft Dynamics CRM, kunnen de bedrijven beter integraal samenwerken. De Solimas Groep heeft nu een koppeling tussen het crm- en het boekhoudsysteem, beschikt over meer functionaliteiten en behaalt een groot efficiëntievoordeel.

Microsoft Dynamics CRM is door BusinessBase specifiek ingericht voor de it-, telecom- en mediabranche. Alle varianten zijn gecertificeerd door Microsoft. Solimas Groep koos voor de vooringerichte ict-variant en dat leverde de organisatie een tijdsbesparing op van vier maanden tijdens het implementatietraject.

De organisatie wilde op korte termijn een toekomstvast crm-systeem om het operationele bedrijfsproces te standaardiseren. De gekozen editie BusinessBase CRM Enterprise vult standaard Microsoft Dynamics CRM aan met servicemanagement, financiën, productie en distributie. Processen als offreren, factureren, verlengen van contracten, urenverantwoording et cetera worden hierdoor ondersteund. Doordat de gehele productcatalogus van Solimas Groep in het systeem is opgenomen, gaat het proces van het opstellen van een offerte tot en met de facturatie een stuk gemakkelijker en sneller.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-06-04T11:54:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.