Managed hosting door True

Solimas professionaliseert met BusinessBase

 

Solimas Groep standaardiseert het operationele bedrijfsproces met crm-specialist BusinessBase. Alle bedrijven binnen de Solimas Groep (Agile Software, InfraControl en Groene IT) opereren onafhankelijk, maar bieden complementaire expertise, producten en diensten.

Door te kiezen voor de branchespecifieke crm-oplossing van BusinessBase, op basis van Microsoft Dynamics CRM, kunnen de bedrijven beter integraal samenwerken. De Solimas Groep heeft nu een koppeling tussen het crm- en het boekhoudsysteem, beschikt over meer functionaliteiten en behaalt een groot efficiëntievoordeel.

Microsoft Dynamics CRM is door BusinessBase specifiek ingericht voor de it-, telecom- en mediabranche. Alle varianten zijn gecertificeerd door Microsoft. Solimas Groep koos voor de vooringerichte ict-variant en dat leverde de organisatie een tijdsbesparing op van vier maanden tijdens het implementatietraject.

De organisatie wilde op korte termijn een toekomstvast crm-systeem om het operationele bedrijfsproces te standaardiseren. De gekozen editie BusinessBase CRM Enterprise vult standaard Microsoft Dynamics CRM aan met servicemanagement, financiën, productie en distributie. Processen als offreren, factureren, verlengen van contracten, urenverantwoording et cetera worden hierdoor ondersteund. Doordat de gehele productcatalogus van Solimas Groep in het systeem is opgenomen, gaat het proces van het opstellen van een offerte tot en met de facturatie een stuk gemakkelijker en sneller.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4526370). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×