Groeneveld kiest voor Infor10 Automotive

Dit artikel delen:

Bedrijfssoftwareleverancier Infor heeft zijn contract met Groeneveld Transport Efficiency uitgebreid. Deze leverancier van automatische vetsmeer-, oliemanagement- en veiligheidssystemen en Greencat it-oplossingen voor de logistieke markt kiest voor het pakket Infor10 Automotive, met de moderne Baan-productlijn ERP Enterprise (LN). Met de invoering van het pakket wil Groeneveld de efficiëntie van zijn bedrijfsprocessen verbeteren en de internationale groeiplannen door standaardisatie goed kunnen ondersteunen.

Het bedrijf implementeert wereldwijd Infor10 ERP Enterprise (LN; de moderne Baan-productlijn), Infor10 ION, Infor10 Barcode, Infor10 Automotive Information Exchange (Autoconnect) en Infor10 PLM Discrete (PLM8).

Groeneveld Transport Efficiency wil met Infor10 Automotive bedrijfsbreed een gestandaardiseerde oplossing invoeren. Daarmee wil het de communicatie naar klanten en toeleveranciers verbeteren, onder meer door de geautomatiseerde uitwisseling van informatie met partners. Door het vervangen van meerdere externe oplossingen worden bovendien naar verwachting kosten bespaard.

De oplossingen van Infor10 Automotive zullen in fasen worden geïmplementeerd, eerst in het Nederlandse hoofdkantoor en in Italië en daarna in twintig andere locaties. Binnen de komende drie jaar zal het gehele project voltooid zijn.

Groeneveld

Groeneveld Groep, dat vorig jaar zijn 40-jarig bestaan vierde, telt naast het hoofdkantoor in Gorinchem twee eigen productiebedrijven in Italië en Israël en eigen verkoop- en servicevestigingen in Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Marokko, Zuid-Afrika, India, China, Australië en Nieuw Zeeland. Daarnaast wordt de onderneming in een aantal landen vertegenwoordigd door zelfstandige dealers en importeurs. Groeneveld Groep telt ruim 500 medewerkers en is wereldwijd actief in meer dan dertig landen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-06-04T11:56:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.