Managed hosting door True

SAP benoemt Xperi tot value added reseller

 

Softwareleverancier SAP Nederland heeft SAP-dienstverlener Xperi in Den Bosch benoemd tot zogeheten value added reseller. De twee partijen halen daarmee de banden verder aan, die bestaan sinds de oprichting van Xperi in 2011. Door de benoeming kan Xperi zich beter richten op het midden- en kleinbedrijf.

SAP-specialist Xperi richt zich op het implementeren van erp- en bi-oplossingen van SAP in het midden- en kleinbedrijf. Het bedrijf onderscheidt zich hierbij met een aanpak waarbij klein wordt begonnen met overzichtelijke projecten.

Middelgrote en kleinere bedrijven kunnen hierdoor tegen lage kosten en met een gering risico kennismaken met een erp- of bi-oplossing. Daarna kan verder worden gebouwd, door stapsgewijs verder uit te breiden. Xperi werkt met SAP ERP Baseline, eenvoudige innovatieve businessapplicaties op basis van BusinessObjects en servicegerichte diensten onder de naam CliX.

De ondertekening

SAP-VAR Xperi

Algemeen directeur Peter Geelen (rechts) van Experi ondertekent het reseller-contract met directeur ecosystem en channels Marcel Groenenboom van SAP.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4528691). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×