SAP benoemt Xperi tot value added reseller

Dit artikel delen:

Softwareleverancier SAP Nederland heeft SAP-dienstverlener Xperi in Den Bosch benoemd tot zogeheten value added reseller. De twee partijen halen daarmee de banden verder aan, die bestaan sinds de oprichting van Xperi in 2011. Door de benoeming kan Xperi zich beter richten op het midden- en kleinbedrijf.

SAP-specialist Xperi richt zich op het implementeren van erp- en bi-oplossingen van SAP in het midden- en kleinbedrijf. Het bedrijf onderscheidt zich hierbij met een aanpak waarbij klein wordt begonnen met overzichtelijke projecten.

Middelgrote en kleinere bedrijven kunnen hierdoor tegen lage kosten en met een gering risico kennismaken met een erp- of bi-oplossing. Daarna kan verder worden gebouwd, door stapsgewijs verder uit te breiden. Xperi werkt met SAP ERP Baseline, eenvoudige innovatieve businessapplicaties op basis van BusinessObjects en servicegerichte diensten onder de naam CliX.

De ondertekening

Algemeen directeur Peter Geelen (rechts) van Experi ondertekent het reseller-contract met directeur ecosystem en channels Marcel Groenenboom van SAP.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-06-08T15:40:00.000Z Johannes van Bentum
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.