Ciber helpt Infor met implementaties

Dit artikel delen:
Handen schudden

Bedrijfssoftwareleverancier Infor heeft een strategische overeenkomst gesloten met ict-dienstverlener Ciber om de implementaties van Infor-applicaties bij klanten te versnellen. Ook moet wereldwijd het aantal getrainde consultants voor Infor-applicaties via de samenwerking worden uitgebreid. Infor combineert zijn M3-software voor product lifecycle management (plm) met de adviesdiensten van Ciber, met name in de maakindustrie, gezondheidszorg, distributie en de publieke sector.

Infor M3 is het vroegere Lawson M3-pakket gecombineerd met de plm-tool Infor10 PLM Process (Optiva). De M3-applicatie biedt functionaliteit voor het beheren, distribueren en onderhouden van producten. Met deze geïntegreerde oplossing kunnen transacties binnen een organisatie gecontroleerd worden, waaronder asset management, ketenbeheeractiviteiten, klant- en leveranciersrelaties, productie-activiteiten en financieel management.

Ciber, waar wereldwijd zo'n zevenduizend adviseurs werken, voegt zijn expertise en tools op het gebied van veranderprojecten toe aan Infors M3. Volgens beide partijen kunnen dan tijdens implementatietrajecten bedrijfsprocessen beter worden afgestemd op de Infor-applicaties en -technologie. Dat versnelt de implementatietijd, net als het gebruik van vooraf geconfigureerde oplossingen die zijn toegesneden op de verticale markten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-07-04T11:57:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.