Managed hosting door True

Ciber helpt Infor met implementaties

 

Handen schudden

Bedrijfssoftwareleverancier Infor heeft een strategische overeenkomst gesloten met ict-dienstverlener Ciber om de implementaties van Infor-applicaties bij klanten te versnellen. Ook moet wereldwijd het aantal getrainde consultants voor Infor-applicaties via de samenwerking worden uitgebreid. Infor combineert zijn M3-software voor product lifecycle management (plm) met de adviesdiensten van Ciber, met name in de maakindustrie, gezondheidszorg, distributie en de publieke sector.

Infor M3 is het vroegere Lawson M3-pakket gecombineerd met de plm-tool Infor10 PLM Process (Optiva). De M3-applicatie biedt functionaliteit voor het beheren, distribueren en onderhouden van producten. Met deze geïntegreerde oplossing kunnen transacties binnen een organisatie gecontroleerd worden, waaronder asset management, ketenbeheeractiviteiten, klant- en leveranciersrelaties, productie-activiteiten en financieel management.

Ciber, waar wereldwijd zo'n zevenduizend adviseurs werken, voegt zijn expertise en tools op het gebied van veranderprojecten toe aan Infors M3. Volgens beide partijen kunnen dan tijdens implementatietrajecten bedrijfsprocessen beter worden afgestemd op de Infor-applicaties en -technologie. Dat versnelt de implementatietijd, net als het gebruik van vooraf geconfigureerde oplossingen die zijn toegesneden op de verticale markten.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4536778). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×