Gelre Ziekenhuizen breidt contract met Raet uit

Dit artikel delen:

Gelre Ziekenhuizen breidt zijn contract met eHRM-dienstverlener Raet uit voor een betere ondersteuning van de ruim 3300 medewerkers en managers bij de hr-processen. Met het toevoegen van de webportal Raet Online hebben zij nu altijd en overal toegang tot de eigen gegevens en dienen ze eenvoudig declaraties in.

Met de aanvulling krijgen leidinggevenden het gewenste inzicht in bijvoorbeeld het verzuim op hun afdeling. Ook profiteren de ziekenhuizen van de integratiemogelijkheden met andere systemen, zoals een koppeling met het roosterplanningssysteem.

'We hadden één oplossing voor al onze processen, van hr tot de financiële administratie', zegt Ferry Franzen, manager hrm bij Gelre Ziekenhuizen. 'De functionaliteiten op hr-gebied bleken voor ons te beperkt om ook in de toekomst hr-gegevens tijdig en correct te kunnen vastleggen. Wij zijn daarom op zoek gegaan naar een ander eHRM-systeem om de kwaliteit van de hr-gegevens te kunnen waarborgen. De investering ten opzichte van de kosten en opbrengsten was bij Raet het beste onderbouwd en voor onze organisatie het gunstigst. De webportal van Raet geeft leidinggevenden en medewerkers de voor ons gewenste verantwoordelijkheid.'

Inzicht in voortgang

'Om in de huidige concurrerende zorgmarkt een blijvende positie te behouden, willen ziekenhuizen de kosten en kwaliteit van hun medewerkers kunnen managen', zeg Raet-ceo Cees van den Heijkant. 'Hiervoor is inzicht in de voortgang van hun hr-doelstellingen een belangrijke voorwaarde. Onze portal Raet Online biedt Gelre Ziekenhuizen de benodigde ondersteuning en stelt hen daarmee in staat om de hr-activiteiten te registreren en te monitoren, medewerkers te beoordelen en nieuwe medewerkers aan te trekken.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Toch wel verwonderlijk dat SAP (want dat is de huidige ERP oplossing bij Gelre) nog steeds niet in staat lijkt om een goede eHRM oplossing te bieden voor de Nederlandse ziekenhuizen.

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-08-22T10:58:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.