Raet regelt personeelsadministratie ABN Amro

ABN Amro bank heeft zijn personeelsadministratie voor een periode van vijf jaar uitbesteed aan eHRM-dienstverlener Raet. De dienstverlener gaat de bank ook voorzien van managementinformatie uit de personeelsadministratie. Vanaf begin 2012 doet Raet voor ruim twintigduizend bankmedewerkers de personeels- en salarisadministratie.

De medewerkers die deze administratie tot nu toe bij ABN Amro voerden, treden eind december in dienst bij Raet in Amsterdam Zuidoost. De bank gaat ook gebruik maken van de hrm-software van Raet. Binnen de webportal Raet Online kunnen de bankmedewerkers verlof aanvragen, persoonsgegevens aanpassen, onkosten declareren, salarisstroken in zien en hun keuze uit de flexibele arbeidsvoorwaarden doorgeven.

Daarnaast wordt gekeken naar de ontwikkeling van een internationaal datawarehouse met personeelsgegevens voor de bank, zodat de personeelsinformatie actueel en direct beschikbaar is. Op die manier kan de bank alle personeelsinformatie via één database inzien en analyseren.

ABN Amro Group is in 2008 ontstaan door samenvoeging van de Nederlandse takken van het voormalige Fortis en ABN Amro. Met bijna zeven miljoen klanten is het een van de grootste Nederlandse banken. ABN Amro is actief in 23 landen. Wereldwijd heeft de bank werk voor omgerekend 24.225 fte (dienstverbanden omgerekend naar fulltimebanen).

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-10-05T16:59:00.000Z Johannes van Bentum
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.