Visma DBS komt onder de vlag van Visma Software

Dit artikel delen:
Handen

Per 1 januari 2013 vormt Visma DBS uit Amersfoort één organisatie met Visma Software uit Amsterdam. Visma Software is sinds juli 2012 al de overkoepelende organisatie voor AccountView, Mamut en Visma Severa, dochterondernemingen van het Noorse softwarehuis Visma AS. Han van den Hof, nu algemeen directeur van Visma DBS, komt als algemeen directeur aan het roer te staan van Visma Software.

De wijziging is bedoeld om de organisatie van Visma in Nederland te stroomlijnen. Volgens directeur Van den Hof is het verschil dat Visma in Nederland nu één organisatie is met twee vestigingen, in plaats van twee bedrijven. Het bedrijf verwacht door een gedeelde backoffice efficiënter te kunnen werken en de groei van de organisatie beter te kunnen opvangen.

Visma DBS richt zicht vooral op zorginstellingen en woningcorporaties met software voor personeels- en salarisadministratie. Visma nam DBS eind 2010 over, nadat het in 2006 Accountview, leverancier van online boekhoudsoftware, had gekocht. Het Noorse bedrijf nam in de afgelopen jaren naast deze twee Nederlandse bedrijven nog diverse andere softwareleveranciers over. Visma behoort inmiddels tot de grotere Europese softwarehuizen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-01-02T11:56:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.