VCD voert directiewijziging door bij Healthcare

Dit artikel delen:

De aandeelhouders van de VCD IT Groep hebben besloten om per 8 april 2013 Roland ten Broeke te benoemen tot statutair directeur van VCD Healthcare. Hij volgt hiermee Jack Bakker op, die zich als commercieel directeur volledig zal gaan concentreren op de aandachtsgebieden sales en marketing. Ten Broeke moet de sterke groei van de afgelopen jaren doorzetten.

Roland ten Broeke is sinds 1996 werkzaam bij de VCD IT Groep en is als algemeen directeur al eindverantwoordelijk voor de divisie VCD CSS. Hij gaat nu ook VCD Healthcare aansturen. In het verleden heeft bij de VCD IT Groep al ervaring opgedaan in de zorgbranche en dan vooral op het gebied van erp-systemen.

Zorgmarkt groeit

‘De zorgbranche in Nederland is een dynamische en innovatieve sector’, zegt Roland ten Broeke. ‘Door factoren als de vergrijzing is het een groeiende sector, de technologische veranderingen gaan snel en de marktwerking wordt steeds belangrijker. De afhankelijkheid van ict in de breedste zin van het woord neemt de komende jaren steeds verder toe.’ VCD heeft inmiddels ruim 35 jaar kennis en ervaring in de zorgmarkt.

Deze week kozen de ziekenhuizen het Sint Fanciscus Gasthuis en het Vlietland Ziekenhuis voor Vidaví, een op Microsoft-technologiegebaseerde erp-oplossing van VCD. Vorige week werd met Middin een contract getekend voor de implementatie van ECD Vinova. Op het gebied van medicatieveiligheid heeft VCD zijn oplossing ViPharma en samen met het St. Antonius Ziekenhuis is het bedrijf bezig met het ontwikkelen van een volledig webgebaseerd EVS/TDR-systeem. Het VCD Shared Service Center verzorgt voor meer dan achthonderd vrijgevestigde psychotherapeuten, psychologen en psychiaters de registratie, validatie, facturatie en inning van diagnosebehandelcombinaties.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-04-12T09:49:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.