Unit4 levert Nieuw-Zeelandse posterij ERP-software

Dit artikel delen:

Unit4 heeft een overeenkomst gesloten met New Zealand Post Group. Het postbedrijf gaat de erp-oplossing Unit4 Agresso (voorheen Agresso Business World) inzetten voor de financiële administratie. Voor de administratie van voorraaduitwisseling tussen verschillende vestigingen gaat New Zealand Post daarnaast gebruikmaken van de logistieke module van het pakket voor enterprise resource planning van Unit4.

New Zealand Post verzorgt al meer dan 170 jaar de postbezorging in Nieuw-Zeeland. De posterij heeft honderdvijftig eigen postkantoren en vier locaties in andere winkels (shop-in-shops), waar postgerelateerde producten worden verkocht.

Om beter te kunnen inspelen op de veranderende behoeftes van zijn klanten, is het postbedrijf bezig met een overgang naar een moderner en meer servicegericht businessmodel. In dit kader wil New Zealand Post de verouderde, niet geïntegreerde systemen vervangen door een gecentraliseerde oplossing om de bedrijfsprocessen te vereenvoudigen.

Het doel van de implementatie van Unit4 Agresso is het vereenvoudigen en automatiseren van belangrijke bedrijfsprocessen, waardoor gebruikers zo min mogelijk handmatig hoeven te verwerken. Dit moet uiteindelijk zorgen voor een flexibele gebruikersinterface voor mobiele apparaten, waarbij de belangrijkste financiële data beschikbaar zijn vanaf een centraal punt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-04-16T16:44:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.