Wolters Kluwer verkoopt Best Case Solutions

Dit artikel delen:

Informatieconcern Wolters Kluwer heeft het Amerikaanse onderdeel Best Case Solutions verkocht. Het bedrijf verkoopt software aan jurisrten om het aanvragen van surseances en faillissementen in goede banen te leiden. Wolters Kluwer wil van de activiteit af omdat het verwacht dat de Amerikaanse economie zal aantrekken en er daardoor de vraag naar de oplossingen van Best Case zal afnemen. De kopende partij wilde zich nog niet bekendmaken, aldus het bedrijf. Een overnamebedrag is ook niet publiek gemaakt.

Een zegsvrouw van Wolters Kluwer zegt dat de divisie Legal & Regulatory, waarbinnen Best Case Solutions viel, zich alleen nog wil richten op segmenten met hoge groeiverwachtingen voor de komende jaren. Daarbij gaat het om activiteiten als investeringen, fusies en overnames, anti-trust-wetgeving, intellectueel eigendom en regelgeving.

Afgelopen maart stootte Wolters Kluwer ook al zijn belang van 25 procent in AccessData Group af, een Amerikaanse leverancier van software voor digitaal onderzoek en forensische computertechnologie. Ook hier is de koper onbekend gebleven.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-04-29T15:42:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.