Newitera koopt zich in bij SAP-huis True Value

Dit artikel delen:
Overname

It-consultancyorganisatie Newitera heeft via zijn moedermaatschappij Tenentes een meerderheidsbelang genomen in SAP-dienstverlener True Value. Dit bedrijf levert al meer dan tien jaar advies en beheerdiensten. Gezamenlijk beschikken Newitera en True Value over ongeveer zestig gespecialiseerde SAP consultants.

Newitera verbreedt en verdiept door de samenwerking zijn dienstenportfolio voor de integratie van bedrijfsprocessen binnen middelgrote en grote organisaties. Zowel Newitera als True Value leveren hun klanten niet alleen bedrijfskundig advies, maar ze verkopen, leveren en beheren ook complete SAP-systemen. Newitera is opgericht in 2011 en bestaat uit specialisten op het gebied van SAP en businessconsultancy. Newitera heeft op dit moment meer dan twintig middelgrote en grote ondernemingen als klant.

True Value verkoopt SAP-software en adviseert over de software, implementatie, het projectmanagement en beheer van het SAP-systeem. Via True Integration maakt het totale integratie mogelijk tussen zakenpartners, medewerkers, bedrijfsprocessen en systemen. Via True Apps zorgt het ervoor dat er overal en altijd, via alle moderne technieken, toegang is tot informatie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-06-14T10:22:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.